Мы обновили условия доставки на время пандемии! Подробнее »
Pandémia idejére megváltoztattuk a szállítási feltételeket! Részletesebben »

Szállítási infó

Szállítási feltételek:

Szállítás Budapesten .

Minimális rendelés Budapesti kiszállítással: 8000 Ft.

Amennyiben a rendelése meghaladja a 15.000 Ft-t, akkor ingyen kiszállítjük Budapest területén.

Ha kevesebb, akkor a szállítási díjat számítjuk fel, ami 2000Ft. Kiszállítás 1-3 napon belül történik, szombaton és vasárnap nincs szállítás. 

Személyes átvétel:

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti az üzletünkben 1052 Bp., Apáczai Cs.J.u.1 alatt, ha nincs az ideje a bevásárlásra és a termékek válogatására, ezt kényelmesen otthonról megteheti, mi meg összekészítjük Önnek. Megrendelésnél a személyes átvétel opciót kell kiválasztani

Szállítás más Magyarországi városokba:

A rendelését FAMA futárszolgálattal adjuk fel utánvételes csomagként (fagyasztott termékeken kívül). Hütőtt terméket csak a Vevő felelősségére tudjuk feladni! A feladási költség a vásárlási összegétől függetlenül a vevőt illeti.

FIGYELEM VÁLTOZÁS!!! 

Az új feltételek alapján, a futárszolgálat minimum 5 csomagot veszi fel, és ezzel picit hosszabbodnak a feladási határidők, mert minden esetben meg kell várnunk, amíg összegyűlik az 5 csomat, amelyeket fel tudunk adni. A csomagokat hétfőtől - csütörtökig adjuk fel.

Jelen helyzet alapján heti szinten általában hétfőn sikerül feladni a csomagokat minden esetben, ezért ha Ön pld. kedden feladja a megrendelést, előfodruhat, hogy azt csak a rá következő héten hétfőn tudjuk feladni, a más befutó megrendelések számától függvenyében. Így kb 1 hetes határidővel szükséges számolni a megrendeléskor. 

Fagyasztott árút nem tudjuk küldeni futárszolgálattal, mivel a kocsijuk nincs felszerelve fagyasztóval, és mire az áru kiérné Önökhöz ki fog olvadni! 

Hütőtt terméket, pld. kaviárt, csak a Vevő felelőségére adjuk fel, és a futárszolgálatnál "1 napos" szállítási határidőt kérjük, melynek felára 50 Ft, és a Vevőt terheli!!! Amennyiben a csomag törékeny árut (üvegben, műanyag palackban, műanyag formában) tartalmazza, így szintén az alapdíj + 50 % -ával kell kalkulálni. Ha nagyon sok törékeny áru van egy csomagban, akkor azt sajnos képtelenség olyan módon becsomagolni, hogy elférjen egy dobozba. Hiszen több rétegben szükséges puha tömitést is rakni az üvegek között. Ezért kérjük, egy csomagon belül csak 1-2 törékeny dolog legyen. Alapárban maximális csomagmáret: 100x70x80 

Ha ennél nagyobb csomagot szükséges feladni, akkor fizentendő: ALAPDÍJ+50% 

A nyári melegben nem javasoljuk a hütőtt, gyorsan romlandó termékek rendelését, futárszolgálati kiszállítással ! 

Költség táblazat (az árak egy dobozra értendőek, és "törékeny", "1 napos szolgáltatásokat" NEM TARTALMAZZA):

 

Csomagsúly/kg

 

Vidék

0,1  -  2 Kg

1700 Ft

2,1  -  5 Kg

1850 Ft

5,1  -  10 Kg

1990 Ft

10,1  -  15 Kg

2130 Ft

15,1  -  20 Kg

2430 Ft

20,1  -  25 Kg

2690 Ft

25,1  -  30 Kg

2960 Ft

30,1 -  40 Kg

3690 Ft

40,1 -  46 Kg

4990 Ft

46,1 -  50 Kg

11310 Ft

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a rendszerünk automatikusán nem adja hozzá a plusz szolgáltatások díjat, így mindig az ALAPDÍJ kerül a megrendeléskor a rendelés végösszegéhez. A plusz szolgáltatások felárát a rendelés feladásákor adjuk hozzá a csomag valós súlyához képest! 


Nagyobb összegű rendeléseket leszállíthatjuk más városokba is (kb.60000 Ft-tól ). De a végleges szükséges rendelési összeget mindig egyeztetni szükséges (távólságtól függ, és stb.)

Szállítás egyeztetéséhez vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal  20 / 333 20 20 telefonszámon.

Külföldre jelenleg nincs szállítás!