Menü
Kosár

Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk, a Bugaga Team Kft. azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezéseit, hogy biztosítsa vásárlóit és weboldalunk látogatóit adataik biztonságos és diszkrét kezeléséről. Célunk az, hogy ügyfeleinket biztosítsuk arról, hogy az általuk megadott adatok nálunk teljes biztonságban vannak, és azokat szigorúan diszkréten kezeljük. Ez a rendelkezés pontosan jellemzi a CMAK Online Shop (CMAK) információgyűjtési és -közzétételi gyakorlatát. Javasoljuk az összes ügyfelünknek, hogy figyelmesen olvassák el ezt a rendelkezést.

Regisztrációs adatok
Látogatóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Vásárlóink adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

A regisztráció megszüntetése
A CMAK lehetővé teszik ügyfeleinek a céggel való kommunikáció visszautasítását.
Ennek módja a következő:
1. az ügyfél küld egy e-mailt igényével a következő címre: info@cmak.hu.

A felhasználói információk javítása és felújítása
Ügyfeleink az oldalainkon megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a "személyes adatok" menüpont alatt.

Hogyan léphet kapcsolatba velünk?
Kapcsolatot teremteni a "kapcsolat" menüpont alatt lehetséges, e-mail-ben az info@cmak.hu címre írt levélben, 06203332020 telefonszámon

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.