Menü
Kosár

Szállítási infó

Szállítási feltételek:

Szállítás Budapesten .

Jelenleg csak 20000 Ft feletti rendeléseket fogadunk kiszállítással.

Amennyiben a rendelése meghaladja a 25.000 Ft-t, akkor ingyen a kiszállítás Budapest területén.

Amennyiben a rendelése 20.000 Ft és 24.999 Ft közötti összegben van, akkor 1199 Ft a szállítás.

2-7 napos szállítási határidővel dolgozunk a szállítási kerületek függvényében. Számítani kell arra, hogy a külső kerületek hosszabb kiszállítási határidőt vesznek igénybe. 


Szállítás más Magyarországi városokba Fama futárszolgálattal:

A céges üzemanyagár változása miatt minden feladott csomagként plusz 490 Ft felár kerül felszámításra' Amit a rendzser már autómatikusán hozzáadja ! 

A rendelését FAMA futárszolgálattal adjuk fel utánvételes csomagként (fagyasztott termékeken kívül). Hütőtt terméket csak a Vevő felelősségére tudjuk feladni! A feladási költség a vásárlási összegétől függetlenül a vevőt illeti.

FIGYELEM VÁLTOZÁS!!! 

Az új feltételek alapján, a futárszolgálat minimum 5 csomagot veszi fel, és ezzel picit hosszabbodnak a feladási határidők, mert minden esetben meg kell várnunk, amíg összegyűlik az 5 csomat, amelyeket fel tudunk adni. A csomagokat hétfőtől - csütörtökig adjuk fel.

Jelen helyzet alapján heti szinten általában hétfőn sikerül feladni a csomagokat minden esetben, ezért ha Ön pld. kedden feladja a megrendelést, előfodruhat, hogy azt csak a rá következő héten hétfőn tudjuk feladni, a más befutó megrendelések számától függvenyében. Így kb 1 hetes határidővel szükséges számolni a megrendeléskor. 

Fagyasztott árút nem tudjuk küldeni futárszolgálattal, mivel a kocsijuk nincs felszerelve fagyasztóval, és mire az áru kiérné Önökhöz ki fog olvadni! 

Hütőtt terméket, pld. kaviárt, csak a Vevő felelőségére adjuk fel, és a futárszolgálatnál "1 napos" szállítási határidőt kérjük, melynek felára 70 Ft, és a Vevőt terheli!!! Amennyiben a csomag törékeny árut (üvegben, műanyag palackban, műanyag formában) tartalmazza, így szintén az alapdíj + 50 % -ával kell kalkulálni. Ha nagyon sok törékeny áru van egy csomagban, akkor azt sajnos képtelenség olyan módon becsomagolni, hogy elférjen egy dobozba. Hiszen több rétegben szükséges puha tömitést is rakni az üvegek között. Ezért kérjük, egy csomagon belül csak 1-2 törékeny dolog legyen. Alapárban maximális csomagmáret: 100x70x80 

Ha ennél nagyobb csomagot szükséges feladni, akkor fizentendő: ALAPDÍJ+50% 

A nyári melegben nem javasoljuk a hütőtt, gyorsan romlandó termékek rendelését, futárszolgálati kiszállítással ! 

Költség táblazat (az árak egy dobozra értendőek, és "törékeny", "1 napos szolgáltatásokat" NEM TARTALMAZZA):

 

Csomagsúly/kg

 

Vidék

0,1  -  2 Kg

3125 Ft

2,1  -  5 Kg

3285 Ft

5,1  -  10 Kg

3510 Ft

10,1  -  15 Kg

3715 Ft

15,1  -  20 Kg

4400 Ft

20,1  -  25 Kg

4615 Ft

25,1  -  30 Kg

4830 Ft

30,1 -  40 Kg

nincs

40,1 -  46 Kg

nincs

46,1 -  50 Kg

nincs

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a rendszerünk automatikusán nem adja hozzá a plusz szolgáltatások díjat, így mindig az ALAPDÍJ kerül a megrendeléskor a rendelés végösszegéhez. A plusz szolgáltatások felárát a rendelés feladásákor adjuk hozzá a csomag valós súlyához képest! 


Nagyobb összegű rendeléseket leszállíthatjuk más városokba is (kb.60000 Ft-tól ). De a végleges szükséges rendelési összeget mindig egyeztetni szükséges (távólságtól függ, és stb.)

Szállítás egyeztetéséhez vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal  20 / 333 20 20 telefonszámon.

Kérésre a nem romlandó árut Foxposzttal vagy Packeta csomagküldő szolgálattal feladjuk! 

Az árakról a weboldalukon lehet érdeklődni.

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.