Menü
Kosár

Vásárlási feltételek

A honlapon található termékek és az üzlet árukészlete többségében egyezik. Pontosabb infórmációért írjon vagy telefonáljon. 

Az árak forinban értendőek, és az árlistában megjelölt mennyiségekhez vonatkoznak. Az árak az áfát tartalmazzák.  Az áru választék változhat. Cégünk fenntartja az ár, választék, illetve más feltételek változását leszállításig. A vételár mindig a számlán szereplő ár.

Szállítási feltételek:

Tekíntse meg a "Szállítási Info" rovatot


Fizetési feltételek:

Fizetés átvételkor történik a futárnak készpénzben számla ellenében.

Garancia /Kártérítés

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX. 10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Cégünk számára fontos a véleményük. Amennyiben megjegyzése van az áru minőségével kapcsolatosan, illetve csomagolást illetően, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal 20 / 333 20 20 számon, vagy írjon megjegyzést a "Kapcsolat" oldálon.

A küldemény átvételekor még a kézbesítő jelenletében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag, vagy az áru sérült, kérjük ne vegye át a csomagot! Ez esetben az Ön rendelése lehető legrövidebb időn belül ki lesz cserélve.

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.